Bedste Sci Fi Lydbøger – Del 2

Dette er de ting, du skal passe på, når du søger efter de bedste Sci Fi-lydbøger som fx her kan du lytte gratis til den engelske kvinde del 1 som lydbog. Lydbøger er gode til at lytte, mens du kører eller laver andre gøremål rundt i huset. Lydbøger kræver ikke, at du har en bog i tasken. Du kan også lytte, mens du gør andre ting. Du skal sørge for, at du kun køber de bedste lydbøger. Du kan læse videre for at lære om de bedste science fiction lydbøger.

Nnedi Okorafor er opfinderen af fantasy og har skabt nogle af de mest fremragende science fiction lydbøger. Dette udvalg omfatter historier fra klassikerne til aktuelle sci fi hits. Du er klar til at opdage en helt ny verden. Nu, sætte dine ører op og lytte til dine foretrukne science fiction lydbøger. Nnedi Okorafor lydbogssamlingen indeholder elleve lydbøger om Star Trek, Babylonian Nights (Harry Potter), Ringenes Herre Percy Jackson, Olympians, Ringenes Herre og Ringenes Herre.

Randa Jarrars Xenogenesis er en af mine personlige favoritter. En anden favorit fantasy lydbog er Xenogony. Denne unge hovedperson bor på en menneskedomineret planet. Randa Jarrars historie foregår på Jorden i det 22. århundrede. Et enormt soludbrud har forårsaget et enormt skift i atmosfæretrykket. Dette påvirker et par tusinde mennesker over hele kloden, herunder dem, der har forvandlet sig til Xenogones. Randa må lære at kontrollere Xenogones og redde sin planet.

Nnedi Okorafors trilogi fra The Rook er en anden lydbog, der fortjener at blive nævnt. Denne trilogi er begyndelsen på en ti-binds serie, der er centreret om Maqbool Fda Husain. Nnedi var barn og betragtes som en forræder i Pakistans sikkerhedsstyrke for hans støtte til modstandsbevægelsen mod general Zia ul Haqs undertrykkende regime. Trilogiens første bind vil fange det øjeblik Nnedi holder Haqbool over en swimmingpool og dræber ham. Denne serie er fyldt med spænding og intriger.

Charles de Lint’s Darkison er uden tvivl min yndlingsbog. Dette bind indeholder de figurer, som Lint skabte i trilogiens første tre romaner her lydbogreolen.dk. Selv om jeg indrømmer det, som en læser, denne episke var ikke så sjovt som de andre. Jeg nød den sidste rate, dog. Historien foregår 60 år efter begivenhederne i tidligere bøger. Det ligger i det moderne London. Rollebesætningen omfatter mange berømte skuespillere som Ian McShane, Sienna Guillory, Emory Doucette (The DaVinciCode), Andy Garcia (Glee), Rachael Lee Cook (Abercrombie og Fitch) og mange flere. Darkly Prey er også en spin-off af romanen, der nævner den lyse brigade.

Sidst men ikke mindst, min øverste anbefaling er for R. A. Salvatore’s The Inner Light. Dette er en af mine yndlingsbøger. Denne lydbog betragtes som den bedste i sci fi, og jeg kan varmt anbefale det til dem, der ikke har læst serien eller ønsker at se rummet opera genren på tæt hold. Historien er fængslende, figurerne er godt tegnet, og plottet er overbevisende. Det er en lydbog, der vil holde dig læsning, men ikke ønsker at holde op. Det er muligt at blive ved med at lytte til det igen og igen.