Hvordan man kan tjene penge Reklame i Social Network Sites

At tjene penge med reklamer på sociale netværkssider er ikke en ny idé, men få gør det godt. Alle og hans fætter har sendt på et eller andet tidspunkt. Men mange sociale websteder er bare løst arrangeret websteder designet til venner til at møde hinanden og finde nye venner, forretningsforbindelser og nye venner. Det er virkelig ikke så svært at tjene penge at fremme din virksomhed på et socialt netværk site.

Sådan kommer du i gang

Et stort problem, der står over for de fleste mennesker, der sætter deres virksomheder på internettet er trafik. Når dit websted er op, har du måske det mest fantastiske pornoside. Men den million dollar problem er at tjene penge. Og det tager for lang tid for dig at forstå, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Hvis du er tålmodig nok til at vente på dit websted for at få trafik, så er du den, der vil høste en økonomisk høst. Lad andre gøre det hårde arbejde.

Du bliver nødt til at aflære forestillingen om, at du skal have enorme mængder af websider fyldt med forskelligt indhold. Tonen på dit websted er afgørende for at tiltrække folk, fordi det vil vise folk, hvorfor du er kvalificeret til at anbefale produkter. De fleste mennesker bygger deres hjemmesider med Adsense at tjene penge – dette er problemet.

Her er et par måder at komme i gang med at fremme dit websted som artiklen mapper, Yahoo svar, fora, og Yahoo grupper. Typisk er dit målmarked branchespecifikke mennesker.

Artikel mapper er, som forventet, branchespecifikke websteder. Medlemmerne kommer online, og der kan være en enorm mængde meget middelmådig information. Med en artikel site vil du opdage, at jo mere værdi du inkluderer, og jo mere relevant dit materiale er, jo mere succes vil du have preselling produktet.

Yahoo svar er et andet eksempel på en meget høj trafik websted, der har et medlemskab. Men det centrale er, at du kan få forbudt for spamming over det hele. Derfor skal du finde, hvad du virkelig markedsføring.

Et forum svarer til Yahoo svar. Når du kommer med dine kommentarer, leveres din signaturfil med den. I denne signaturfil placerer du annoncer, som din virksomhed kan bruge til at generere salg.

Fora er ikke den nemmeste af måder at fremme, men hvis du er tålmodig nok til at vente på nogen til at besøge dine websteder, end du er den person, der vil høste den økonomiske fordel.

Lad andre gøre de hårde ting!

Det største problem med markedsføring af din virksomhed på disse sociale netværkssider er den hands-off tilgang, som de fleste marketingfolk tager. De ser ikke et behov for at vise andre, hvorfor dine produkter fungerer. Hvis du gik til besværet med at oprette et socialt websted, skal du vise andre, hvorfor din vil fungere.

Her er et godt eksempel, der skete for mig, da jeg var fremme en båndbredde selskab. En person kom online og sagde “Wow! Der ser ud til at være mange dårlige anmeldelser af dette firma, men ikke mange gode anmeldelser. Hvor kan jeg gå hen for at få ærlig information fra andre?” Han havde en masse spørgsmål, og jeg skulle have til at besvare dem alle, så han vil købe fra mig.

Desværre var jeg ude af drift den dag, så jeg kunne ikke besvare hans spørgsmål. Hans tur kom den næste dag, og han ringede endda til mig næste dag. Han fik produktet fra mig, selvom han fandt det et andet sted. Jeg var i stand til at gøre en $ løst på ham få det.

Bottom Line: Din succes vil blive bestemt af, hvordan du behandler dine kunder. Hvis du kan tage det hårde arbejde, som din virksomhed lagt i og finde måder at overbevise andre om, at dine produkter er de bedste, vil du se dit salg sider svæve!

Skriv kommentar