Hvorfor vi kan takke folk for vores sundhed og lykke

Mennesket er virkelig et fantastisk væsen, når du stopper op og tænker over det, har han eksisteret i over dobbelt tid, og har formået at skabe et transportsystem, landbrug og fremstillingsindustrien og en højt udviklet videnskab og medicin industrier. Han har skabt og fortsætter med at gøre os til en af de mest velstående nationer på planeten. For så vidt angår alle de store ting, han har gjort, at vi kan være taknemmelige for, er der en, der skiller sig ud som en øm tommelfinger, og det er vores helbred. Uden vores helbred er vi ikke i stand til at udføre nogle opgaver, vi er ikke i stand til at arbejde effektivt, vi bliver syge let, og vi har mange sygdomme som diabetes, hjertesygdomme og nogle kræftformer, der er stigende. Der er mange ting, som vi kan takke vores skaber for, han har givet os liv og sundhed, her er et par:

Han gjorde vores immunsystem, hvad det er, han sørgede for, at vi er i stand til at bekæmpe enhver sygdom, der kommer vores vej, sygdom, der normalt ville holde sig til en alderdom. Han har også sørget for, at vi er i stand til at leve vores liv lykkeligt og lykkeligt. Hvis sygdom kommer vores vej to gange om året, ligesom influenza for eksempel, han sørger for, at vi er klar og ordentligt rustet til at bekæmpe det ud og komme sig efter det.

Han har også sørget for, at vi er i stand til at bruge den energi, vi har brug for til at nyde vores liv og gøre de ting, vi ønsker at gøre. Der er et fantastisk antal mennesker, der er helt afhængige af andre for pleje, de er afhængige af andre for at få lægehjælp og receptpligtig medicin, der er de medicinske forsikringsselskaber, der er afhængige af andre til at give dem deres betalende kunder, og der er gør-det-selv type mennesker, der er afhængige af andre til at give dem råd om, hvad de skal gøre.

Den medicinske industri er afhængig af regeringen til at tage deres kunder penge på det helt grundlæggende i, hvad de kan og ikke kan gøre. Der er legalctions, der kan hindre dig i at bruge dine sundhedsmæssige fordele, du er nødt til at lære om dem, og hvordan toFighting disse hindringer virker.

Vores land er afhængig af den medicinske industri for sin sundhedspleje og den første medicinske behandling procedure, at man går igennem i dette land er gennem lægen. Alle, fra arv, store store oldeforældre, store store store forældre, alle, der er født i dette land går gennem den medicinske proces først. Vi spekulerer på, hvorfor er vi midt i de mest overvægtige måske nogensinde i historien om vores planet. Det har helt sikkert noget at gøre med vores mangel på sund ernæring, som vi forkæler os med dagligt. Fra kogt kylling til grapefrugtbelastet fløde skråstreg muffin, er vi afhængige af læger for at sikre, at vi er sunde. I de fleste stater kan du ikke køre en person fra kantstenen til at tage sig af dig.

Læger, det faste smil, ugalCleansing, øje separat, endelig fik mig til at tage et kig på min egen livsstil. Jeg har altid været den fyr, der forsøger at fitness, tage vitaminer, gå til gymnastik, løft, cykling, osv. Så i min midten af 30’erne, begyndte jeg at lægge mærke til, at de sidste 3 uger af mit program med gym jeg ikke tabe nogen vægt, hvad der så nogensinde, og at min styrke var stærkt begrænset. Der var 3 dage, at jeg svedte næsten mere end jeg skulle, og jeg kunne ikke gøre en enkelt øvelser. Hele min krop var i chok, og jeg næsten pakket på pounds.

Det værste ved denne situation er, at jeg ikke engang tænkte på at tabe sig; Jeg prøvede bare at komme i bedre form. Jeg troede, at jeg var på toppen af verden.

Dette er typisk, hvis du tager et kig på mig, jeg ser godt ud, jeg arbejder hårdt, jeg løfter vægte, jeg cardio’s, og jeg har stadig svært ved at holde sig i form. Mit liv mål er stadig at holde sig i form, men nu ved jeg, hvordan man kommer dertil. Ligesom alle de faste mål, er der altid et ” højdepunkt ” for at opnå, hvad du ønsker.

Så her er det, min seneste opfindelse til at hjælpe mig selv ud i at nå min personlige ecuadorianske guldfeber værdig mål at være i form og serverer op velsmagende godbidder til min familie og venner: Ecocaribe. (Kiss My Quinoa! ).

Denne lille baby, som dybest set er en quinoa husk, er dybest set en superfood. Dybest set er det et naturligt perfekt protein, det er rig på aminosyrer, det er lavt indhold af kulhydrater, det er højt i både jern og vitamin B, det er lavt indhold af mættet fedt, kolesterol og natrium, og det er højt indhold af kalium og anti-oxidanter. Og oven i det hele er det lækkert.

Jeg plejer at få alle mine protein fra at spise kylling, kalkun, laks, og magert oksekød. Men disse er temmelig dyre, og jeg ønskede noget sundere, der var bedre for mig.

Skriv kommentar