Træning i alkoholafhængighed:

Problemet med mange atleter er, at mens deres uddannelse og praksis metoder er rettet mod deres sport, de forsømmer andre områder er nødvendige for selvhjulpenhed, sundhed, fitness, eller effektiv sundhed. Mange unge atleter forsøger at asianize deres praksis tid til at passe deres sport. De glemmer de store fordele, som løbeafstand tilbyder.

Lad os først komme til det gode. Du kan have en tilstand ubalance, hvis du kører hver dag. Din præstation kan lide. Du kan kun forbedre dine fremskridt, hvis du har en masse små gevinster i træning, der ikke er tidsbaserede. At løbe hver dag vil ikke gøre dig til en bedre løber. Løb hver dag kan føre til skader og kompromiser i din præstation, hvilket kan have en skadelig virkning på din løbepræstation.

Lad os se på nogle af de mest almindelige træningsmetoder for at se, hvad det betyder.

Hurtigdistanceløberen

Dennis Scott populariseret denne form for konkurrencedygtige kører uddannelse. Det har mange gode tips, der kan gøre det umagen værd at droppe din kilometertal og praksis din race form.

Den langsigtede har vist sig at være den mest effektive måde at fjerne kedsomhed fra træning. Denne praksis kan også hjælpe dig med at forbrænde ekstra kalorier. Jeg anbefaler It Mead bog Racing the Road som et godt læsestof. Det er her, du vil se, at der er nogle kilometertal. Det er vigtigt at have et måltid tid køre, med gode kulhydrater og en række fedtstoffer. Den cgi ‘alt hvad du ønsker filosofi siger: ikke køre din lange løber, og ikke sætte de fleste af dine køre miles på det lange løb.

En rampe op-arbejdsdag

I lange løb er det en god ide at rampe op fra en Lift. Eric Anthony skal fuldføre 7 – til 8-miles inden for den første mile for at nå toppen. Denne “ramping up” stil bygger langsomt over den første mile. For den anden mil, bremser det ned til et kørende tempo. Den sidste mil løber han i et hurtigere tempo og i kortere tid. Denne skitse viser ham kørende på 4:19 per mile. I de første 3 til 4 uger skal du gøre dette køre langsomt, forsigtigt og hver dag. Denne metode hjælper dig med at gøre det.

Dag et: 6 miles i normalt tempo. Dag 2: Reducer dit tempo med 20%, 30% og halv mil i 6 miles. Dag 3: 10 miles på strengen ved hjælp af drop-by-20 tempo og 30-miles i timen. Dag 4: En 3 mile løb. Til de 10 miles i den næste dag, tilføje 1 mile løb. Dag fem: 2 mile løb. Han vil også køre 20% til 25% længere for første og tredje miles, og 30% hurtigere for den tredje. Selv om du ikke kan blive overrasket over hans time-out, disse kører er ganske svært for en runner kører 4:19-noget miles.

Løb med smerter

For en dag med succes, er det mere end blot om at gøre det rigtige pull-ups eller push-ups. Det er vigtigt at inspicere kroppen, når du træner. Eric Scott ville have indtaget så mange smertestillende, hvis nogen, i løbet af sin PR-periode end nogen, der har konkurreret i maraton i årevis. Toppene af en runner kunne være i 80’erne, men trug vil være meget større.

Der er mange grunde til, at det er afgørende at forblive fokuseret.

* Hvad var Eric Scott’s top anbefalinger?

Street-racing 10Ks på college

* Hvad er Eric Scott’s sæt af strategier?

Street racing i USA følger en mile-race format for den første sløjfe. Dette efterfølges af en 1:1 mile tid sammenligning. Han foreslår at køre 2:2 for mile, og 2 til 1 for kilometer. 5:2 tempoet er, hvad han anbefaler.

* Hvad er Eric’s smertestillende?

* Bortset fra sko, hvad andre sko gjorde han anbefale, og hvorfor?

* Bortset form sko, hvilke sko ville han foreslå, at kolleger løbere ikke bære?

* Hvorfor skulle han anbefale Lov af Attraction?

* Hvad kan Eric sige om lov af Attraction for at køre?

Skriv kommentar