Vores tur til Seaworld Orlando – En skattet rejse gennem et havparadis

Det har været temmelig lang tid siden jeg havde hørt, at Walt Disney World Resort i Orlando var en stor succes. Det åbnede lige i slutningen af den anden SeaWorld Ohio driftssæson. Flere korrekturlæsere mener, at Orlando er en turistattraktion, der har tiltrukket et stort antal mennesker til regionen. Her var vi klar til at udforske det centrale Floridas vidundere og få mest muligt ud af januars vinterferier.

Den første dag i vores tur til Florida var fuld af spænding på SeaWorld Orlando. Dette er “mekka for forlystelsesparker i verden”. Vores første dag i Florida bestod af en vidunderlig udsigt over Orlando Lufthavn, byen til venstre og fantastisk palmelinje langs hver strimmel. Så ankom vi til seaworld midt på eftermiddagen. Vi blev behandlet med mange søde små overraskelser hele dagen og havde uforglemmelige møder, herunder med en række havdyr! Vi var ikke klar over, hvordan SeaWorld er blevet en populær feriedestination siden starten i 1973.

Hvorfor blev Sea World of Orlando vores første destination på vores tur?

SeaWorld er den mest populære marine eventyrpark i USA, der tilbyder 200 hektar værd af spændende forlystelser, shows og fantastiske møder med vilde dyr. SeaWorld er hjemsted for mere end 80.000.000 besøgende. De tilbyder en bred vifte af spændende forlystelser og dyremøder, der tager dig med på en rejse gennem havets vidundere. De nye topmoderne forlystelser, såsom “Kraken”, “Journey To Atlantis” og andre, gav gæsterne uovertruffen spænding. De utrolige møder med havpattedyr som spækhuggere eller søløver, stingrays og andre var bare for fantastiske til at gå op!

Sea World Orlando, Orlando:

Efter vores fornøjelige tur til SeaWorld fortæller vi venner, at uanset hvad du gør, uanset om Shamu er den mest kendte spækhugger i verden, eller hvis du foretrækker at se Odysseas undervandscirkus, får du en uforglemmelig oplevelse på SeaWorld.

Wale and Dolphins ‘show, Blue Horizon: Vi nød virkelig hval- og delfinshowet: Blue Horizons! Selvom det var usædvanligt, fik showet os virkelig begejstrede, da delfintrænerne kom ind i ringen i et helt sikkert miljø. Nogle fædre fik endda lov til at komme ind i ringen af sig selv i “Champagne Pool” (med kun et tyndt stoflag mellem de erfarne hvaltrænere og mængden). Det var en sjov, karneval-lignende atmosfære i slutningen af sommeren. Vi var glade for at se en lille costaricansk delfin lave en minigolf-stil cirkel og den store vilde delfin, der driver over rammen og spiller rollen “Clyde”. Publikum var helt vild. Alle, jeg talte med, sagde, at delfinen var enorm, så det var umuligt at savne ham.

Clyde (også kendt under navnet “Tænkeren”) er en af de største ikke-hjemmehørende delfinarter. Siden århundreder er Clyde blevet anset for at være en favorit pirat blandt kong Charles II, og ifølge historiske optegnelser blev han endda holdt af Bucckeye Alley en gang.

Han blev til sidst monteret af en metalenhed, kendt som et ‘tidsstykke’ og monteret på et spejl, der ville blinke rødt eller hvidt lys hvert sekund. Dette forvirrede pirat mastermind.

Clyde’s kolleger besætningsmedlemmer blev behandlet med et skue af en mekanisk haj skære hen over skærmen på halsbrækkende hastigheder, inacking på reb med onde hensigter, efter den dramatiske afslutning på hans fortælling.

Blue’s Seven Dolphins Johnny Jacks til side. Disse havdyr er blot et lille udvalg af de mange arter, som du kan finde på SeaWorld.

Så hvad er der med de nye hårde hatte og handsker? Disney Imagineers skal være i stand til at gøre skræmmende undervands lyde. En mand iført en af disse handsker i en lokal park var dristige mig.

Skriv kommentar